İşletme 3. Sınıf Öğrencimiz Hasan Okan Arın’ın Bulunduğu Ekip “Brand Marker Marketing Challenge” Yarışması’nda Birinci Oldu

Üniversite kampüslerinden, bölgesel,  ulusal alanda marka ve pazarlama alanında ileride tanınacak genç pazarlamacıları ortaya çıkarmayı ve desteklemeyi amaçlayan Brandmarker Marketing Challenge’ın bu yılki Birincisi İşletme 3. Sınıf Öğrencimiz Hasan Okan Arın ve Galatasaray Üniversitesi 4. sınıf İşletme öğrencisi Alara Sirkecioğlu’nun oluşturduğu ekip oldu.

Birinci olan ekip Eti'de 3 ay kapsamlı staj ve Madrid şirket gezisi ödülü kazandı.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Satış ve Pazarlama Alt Kurulu tarafından bu yıl 19.’ su düzenlenen Brandmarker Marketing Challenge, 140 grubun katılımıyla başladı.

Yapılan ön değerlendirmede yeterlilik durumuna göre başvurusu kabul edilen 32 grup ile 1-7 Aralık tarihleri arasında online ön eleme ile başladı.

Finale kalan 8 grup, 18-19-20 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Final Günleri’ne katıldı.  8 yarışmacı grup, yarışma sponsoru tarafından açıklanan final case üzerinde, pazarlama dünyasının genç ve dinamik bireylerinden oluşan mentorlar ile birlikte çalıştı.

19 Aralık tarihinde verilen case üzerinde mentorları ile birlikte pazarlama kampanyaları ve sunumları üzerinde çalışan yarışmacılar, 20 Aralık’ta sunumlarını yapıp birbirinden farklı ödüller için yarıştılar.

Yarışma sonunda, değerlendirme heyetinin belirlediği ilk 3 grup ve tüm ana etkinlik katılımcıları, birbirinden farklı ödüller aldı.

Ana sponsorluğunu ETİ’nin üstlendiği Brandmarker Marketing Challenge’ın diğer destekçileri Vestel, Koton, Spotify, CarrefourSA,  Bloomberg Businessweek, Harward Business Review, Saffron Consultancy  MediaCat, MediaNet, Dekatlon Buzz ve Marka Konseyi idi.

Brandmarker’ın değerlendirme heyetinde hali hazırda Özlem Ergazi, Nüzhet Algüneş, Pelin Özkan, Tolga Akçura, Tarık Köni, Kaan Varnalı, Turgay Adıyaman, Evren Aksoy, Serdar Turan, Güven Borça, Banu Birgücü, Rima Erdemir, Melis Kaplan gibi isimler; mentor ekibinde ise Koray Özdemir, Necip Murat, Volkan Kırtök, Serhan Ok ve Ümit Üzkan gibi isimler yer aldı.