İMİB 6. Doğal Taş Tasarım Yarışmasında ÖzÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrencilerine Üçüncülük Ödülü

İMİB'in altıncısını düzenlediği Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda üçüncülük ödülünü Özyeğin Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı birinci sınıf öğrencisi Aybüke Göler  ve ikinci sınıf öğrencisi Koral Oral kazandılar. Aybüke'nin 2016-2017 bahar döneminde Öğ. Gör. Alayça Erözçelik yürütücülüğünde IDE 102 Design as Creative Problem Solving dersi kapsamında tasarladığı betonarme masaüstü objesi, Koral'ın da projeye katılmasıyla bir ürüne dönüştü. Farklı mermer seçenekleriyle "Keyf-i Çay", Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nün ilk ulusal yarışma ödülünü kazandı.