ÖzÜ Hukuk Fakültesinin Gurur Kaynakları… Son 1 ayda 2 yeni ödül daha….

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Model Birleşmiş Milletler Kulübü adı altında Üniveristeiy temsilen, 29 Şubat- 4 Mart 2016 tarihleri katıldıkları MUNTR Konferansı'ndan ödüllerle geri döndüler.

Türkiye'nin en kapsamlı MUN konferansı olan MUNTR Konferansı, Pakistan, İngiltere, Kanada, Lübnan, İsviçre, Belçika vb. ülkelerden en başarılı öğrencilerin katılımı ve Model Birleşmiş Milletler Derneği'nin katkılarıyla her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen 700 kişilik bir konferanstır. Bu KOnferansta 3 kategoride/deecede ödül verilmektedir: 1 - BEST DELEGATE AWARD 2 - OUTSTANDING DELEGATE AWARD ve 3 - HONORARY MENTION AWARD

Hukuk fakültemiz öğrencilerinden Sayın Defne Şahin, Ad Hoc Committe of the Secretary General Komitesi'nde BEST DELEGATE AWARD ödülüne layık görülmüştür. Kendisi Komitede UNOPS (Birleşmiş Milletler Proje Hizmetleri Ofisi) eksperi olarak yer almıştır.

Hukuk fakültemiz öğrencilerinden Sayın Emirhan Haznedar, GA-3: SOCHUM Komitesi'nde (Sosyal,İnsancıl ve Kültürel Komite) HONORARY AWARD ödüle layık görülmüştür.

Hukuk fakültemiz öğrencilerinden Sayın Berkan Özer, House Of Commons'ta (Avam Kamarası-İngiltere) Jeremy Corbyn (günümüz İngiltere İşçi Partisi Lideri, 2003 yılında milletvekili) rolünde aktif olarak aldığı rol, Komitece çok başarılı bulunmuştur.

Hukuk fakültemiz öğrencilerinden Sayın Tuğçe Kaplaner, GA-1: DISEC Komitesi'nde (Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesi) başarılı biçimde görev almıştır.

Sevgili öğrencilerimizden Sayın Defne Şahin’in bu ay başında aldığı En Başarlı Avukat ödülü sonrası bu 2 yeni ödül ve ekip olarak yukarıda belirtilen Komitelerdeki başarıları bizi fazlasıyla gururlandırdı. Genç fakültemizin bu çok genç öğrencilerinin tamamen kendi çabaları ve azimleriyle elde ettikleri başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kendilerini candan kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Prof. Dr. Dr. h.c. Yener Ünver
ÖzÜ Hukuk Fakültesi Dekanı