ÖzÜ Mimarlık Öğrencileri 8 ödül aldı

ÖzÜ Mimarlık öğrencileri, “Küçük Armutlu Mahallesi Yerinde ve Yerlisiyle İyileştirme Mimari Fikir Proje Yarışması”nın öğrenci kategorisinde 8 ödül aldı.

Ödül alan öğrenci grupları ve danışman öğretim üyeleri :

1) Orhan Kertiş, Tuğçe Melisa Gülçiçek, Gökçem Saçaklı, Aykut Kurtoğlu, Emre Aksoy, (Danışman: Yrd.Doç.Dr. Burcu Yiğit Turan)
2) Merve Selin Ertürk, Gamze Nur Kıran, Doğa Doğan, Başak Işık, Ahmet Rajjoub, Louai Alhoussein (Danışman: Öğ.Gör. Efe Gözen)
3) Edanur Özbayraktar, Cansu Koçdemir, Irmak Züngür, Oğuz Ekşi, (Danışman: Yrd.Doç.Dr. Burcu Yiğit Turan)
4) Onat Akdoğan, Tuğba Bal, A. Tuğçe Öztürk, E. Sena Balcı, Melisa Palango (Danışman: Öğ. Gör. Efe Gözen)
5) Fatma Ekin Girgin, Elif Kaya,  Seçil Behiye Mungan, Işık Sinem Uralcan, (Danışman: Yrd.Doç.Dr. Burcu Yiğit Turan)
6) Selen Türker, Aymin Meral, Güneş Altuğ, Mertcan Güven,  Muratcan Yılmaz, Olcay Yıldızgördü (Danışman: Öğ. Gör. Efe Gözen)
7) Göksu Sarman, Bilge Buse Çetin,  N. Özgür Öztürk, Merve Leygara, Duygu Akbay (Danışman: Yrd.Doç.Dr. Burcu Yiğit Turan)
8) Salih Şahin, Aslıhan Ergin, Sevilay Yiğit, Büşra Nalkıran, Beste Kabadayı (Danışman: Yrd.Doç.Dr. Burcu Yiğit Turan)