Üniversitemizden ÖzÜ Invest ve ÖzÜ Capital ekipleri İş Yatırım 6. TradeMaster Yatırım Ligi Yarışmasında birincilik ve üçüncülük ödülünü aldı

İş Yatırım tarafından üniversite öğrencilerine yönelik finansal okuryazarlığın artırılması amacıyla düzenlenen 6. TradeMaster Yatırım Ligi yarışmasında ÖzÜ Invest Takımı (Oğulcan Cevizoğlu-Uluslararası Finans 4. sınıf, Kağan Saral-Ekonomi 4. Sınıf, Selim Anıl Keskiner-Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4. sınıf), yarışma süresince yaptıkları işlemler ile belirlenen ilk bütçelerine %40’tan fazla getiri elde ederek birinci oldu. ÖzÜ İnvest takım üyeleri öğrencilerimiz İş Yatırım’ın 20. Yılı sebebiyle Borsa İstanbul’da düzenlenen “Gong Seremonisi” törenine davet edildiler.